Comanda Refan receptionata!

FELICITARI!

Comanda Refan a fost preluata si veti primi confirmarea pe email!

Nu uitati sa verificati STOCUL inainte de fiecare comanda de parfumuri , ambalaje sau cosmetice. Daca doriti un parfum de 100 ml (ca si exemplu) si ambalajul lipseste din stoc atunci parfumul respectiv nu va putea fi expediat si va trebui sa alegeti un alt gramaj !

 Atentie: Va rugam sa faceti comanda pe un nume cu care NU ati mai cumparat produse Refan de pe alte site-uri colaboratoare deoarece la prima comanda de parfumuri figurati ca si client fidel al acelui site. Puteti in schimb sa faceti comanda aici dar pe un alt nume (mama, tata, sora, frate, coleg birou..etc) cu care nu ati mai cumparat niciodata produse Refan de pe alte site-uri. (In caz contrar comanda nu va fi transmisa catre depozit)

La ridicarea coletului nu este nevoie sa prezentati buletinul, datele furnizate in comanda sunt doar pentru eliberarea facturii!

Exceptie face cazul in care prima comanda a fost data pe siteul nostru…atunci puteti comanda produse Refan de fiecare data cu acelasi nume si date de buletin deoarece figurati ca si clientul nostru fidel, fapt pentru care va suntem recunoscatori si va multumim.

Comanda minima este de 100 lei

Livrarea – se face in 24-48 de ore in localitatile in care este Sprint Curier si (acolo unde nu sunt sedii Sprint Curier) livrarea se va face prin Posta Romana.

Costul livrarii
– comenzi cu valoare cuprinsa intre 100 si 150 lei tariful livrarii este de 6 lei
– comenzi cu valoare mai mare de 150 lei tariful livrarii este GRATUIT

Plata se face la curier pe baza facturii emisa de firma.

Pentru persoanele juridice, firma acorda toate actele impuse de lege comercializarii acestor produse in magazine.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Bookmark this page