Sapun Holy Lake

Sapun Holy Lake REFAN

Sapun „Holy Lake” , 120 gr  Pret – 12 lei

COD 60
Sapun cu apa termala si namol terapeutic din laguna lacului Pomorie, cu PH neutru pentru toate tipurile de piele, cu efecte excelente pentru pielea sensibila si iritata.

 

 

Sapun cu nămol terapeutic si apă din laguna lacului Pomorie, cunoscut sub numele de “Sfantul Lac” din colonia antica greceasca Apolonia. Proprietătile curative ale apei si nămolului din acest lac au fost cunoscute inca din antichitate, tracii, grecii si romanii aplicand acolo metoda antica egipteana de tratament cu namol in aer liber.

Sapunul Holy Lake (trad. Sfantul Lac) are un efect triplu oferit de:

Apa de mare a lacului– extrem de bogata in minerale, microelemente si plancton – cu unefect antiseptic, îmbunătăteste circulatia periferica, accelereaza procesul de vindecare a ranilor si de epitelizare.

Noroiul curativ de liman – peloid (din greacă pelos-namol). Noroiul este pus în săpun de forma sa naturala. Acesta scade nivelul pH-ului pielii pana la neutru, stimulează procesele regenarative, imbunatateste metabolismul, actioneaza ca un agent antiseptic si hipoalergenic.Continutul sau bogat in sulf si microelemente reface pielea in cazul afectiunilor cutanate.

Rapa (apa termala de izvor si lesia de lac cu plancton) – este pusa în săpun în forma sa naturala. Continutul bogat în minerale si microelemente au un puternic efect de regenerare,hipoalergenic si antiseptic.Datorită proprietătilor curative dovedite ale namolului si lesiei, sapunul este potrivit pentru utilizarea zilnica indiferent de tipul de piele, cu un efect excelent asupra pielii sensibile, usoriritabile si care se usuca/crapa usor.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Bookmark this page