Bani din afacerea REFAN

Afacere

Refan poate fi o afacere foarte profitabila pentru oricine deoarece parfumurile si produsele Refan sunt foarte cautate si apreciate!

1. Cum devin reprezentant Refan?

Refan pleaca de la ideea ca daca nu sti ce vinzi atunci nu are rost sa te mai obosesti. Ca sa devi reprezentant Refan trebuie sa cunosti produsul, sa fi tu insuti multumit de el si apoi sa il recomanzi mai departe.

Ca sa devi reprezentant Refan trebuie sa faci o comanda de minim 100 lei. NU este o taxa ci este primul pas in a cunoaste produsele si a le recomanda prietenilor cu convingerea ca este un produs cu adevarat bun.

Ca sa faci prima comanda intri pe pagina de parfumuri unde iti alegi codurile produselor Refan pe care le doresti dupa care intri pe formularul de COMANDA Persoana Fizica, completezi cu atentie datele deoarece se vor folosi la facturare si lansezi inscrierea. Vei primi confirmarea comenzii pe email si in 24-48 de ore primesti acasa coletul prin curier.

Atentie: Dupa prima comanda primesti automat un cod de colaborator. Statusul bonusurilor si structura de clienti o vei putea accesa pe baza acestui cod de colaborator Refan si al emailului folosit la prima comanda.

TRANSPORTUL costa doar 6 lei la comenzile intre 100-150lei si GRATUIT la comenzile peste 150 lei.
O data cu prima comanda devi colaborator (reprezentant) Refan si primesti un cod de reprezentant (va fi prezent in factura ce insoteste prima ta comanda)

2. Cum promovez gama Refan?

Primul pas este cel mai greu…si acela sa iti convingi prietenii sa incerce parfumurile Refan, dupa aceasta comenzile vor veni de la sine! 20 de lei pentru un parfum Refan de 50ml este un pret super mic si accesibil oricui. Convingeti prietenii sa nu mai arunce cate 50 lei pe parfumuri din Hypermarket si sa cumpere 2 parfumuri Refan…diferenta de 10 lei ii va ramane in buzunar plus ca va fi mult mai multumit de persistenta acestora.

3. Cum se dau comenzile?

Ca sa castigi trebuie totusi sa muncesti si tu un pic! Comenzile primite de tine trebuie sa le trimiti pe email catre depozitul principal…atat! Depozitul va trimite comanda catre persoana indicata de tine si acesta va plati la curier valoarea coletului! Deci tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email…crezi ca poti face asta?

Comenzile trebuie sa plece catre depozitul central la email creditmad@yahoo.com cu urmatoarele date:

Colaborator: numele tau
Cod: codul tau
Tel: tel tau

Nume si Prenume: Nume prenume al clientului tau
BI / CI (serie, numar):
serie buletin
Cod numeric personal:
CNP-ul acestuia
Telefon:
telefonul acestuia
E-mail:
adresa email client
Cod colaborator (nu este necesar la prima comanda):
codul clientului daca este la a 2-a comanda
Adresa de livrare:
adresa de livrare a clientului
Comanda dvs:
comanda clientului tau
Comentarii:

Atentie: Emailul cu comanda trebuie trimis de pe adresa cu care te-ai inscris ca si colaborator (email-ul din prima ta comanda)

Practic TU trebuie sa trimiti email cu comanda clientului tau catre depozitul central si astfel ai inscris un client si ai castigat 9% din valoarea comenzii. Eventualele lipsuri stoc sau alte instiintari legate de statusul comenzii le vei primi pe email iar tu trebuie sa le furnizezi mai departe clientului tau.(depozitul nu suna clientul)

Atentie: Comenzile trimise de tine catre colaboratorul tau sunt calculate ca si comenzi pt consum personal…practic tu nu ai inscris pe nimeni inca.

Poti verifica statusul bonusului cumulat si situatia clientilor inscrisi de tine din formularul de mai jos!

Trebuie sa inscrii doar clienti noi care nu au mai cumparat de pe un alt site Refan deoarece aceia sunt deja clienti refan si nu vor aparea in structura ta de clienti.

4. Cat castig din asta?

Refan plateste in sistem piramidal:

  • NIVEL  1     9%
  • NIVEL  2     6%
  • NIVEL  3     3%
  • 2% -extrabonusul

 Nivelul 1 – reprezinta  colaboratorii tai directi, respectiv nivelul 1
I-ai inscris, firma ti-a calculat cei 9% din valoarea comenzilor de inscriere facute de ei, dar ei mai fac comenzi; in acest caz firma iti mai ofera inca 9% din rulajul facut de ei. (9% din totalul comenzilor facute de ei se intorc la tine)

Nivelul 2 – reprezinta colaboratorii celor pe care i-ai inscris tu direct (pentru tine ei sunt nivelul 2, pentru colaboratorii tai directi sunt nivelul 1)
Ce bani iti da firma de la acest nivel? Firma iti calculeaza ca venit al tau 6% din valoarea comenzilor lor. (6% din totalul comenzilor  facute de ei se intorc la tine)

Nivelul 3 – sunt colaboratorii  tai din nivelul 3. Firma iti acorda bonus si de aici:
Iti calculeaza ca venit 3% din comenzile facute de colaboratorii tai din nivelul 3. (3% din totalul comenzilor  facute de ei se intorc la tine)

Cu cat sunt mai multi colaboratori inscrisi, atat de tine cat si de colaboratorii tai din primul nivel, din al doilea si din al treilea, cu cat rulajul de parfum este mai mare si, implicit, castigul tau de la firma este mai mare. Iar daca vei inscrie in aceasta afacere si magazine, aceste procente raportate la comenzile mari pe care un magazin le face, iti poti face calculul cat vei castiga? ..destul cat sa stai acasa!
Acelasi lucru se repeta si pentru colaboratorii Refan inscrisi direct de tine, de cei inscrisi de catre acestia, etc, la fiecare fiind valabil bonusul pe trei nivele in adancime!

Extrabonusurile incep sa fie functionale chiar din momentul inscrierii tale, de la prima ta comanda!
Bonus Manager, conditie:

             51-100 clienti activi niv I  M4               2% din vanzari niv IV
101-200 clienti activi nivelul I  M5         2% din vanz niv IV si V
201-300 clienti activi nivelul I  M6         2% din vanz niv IV , V si VI
301-500 clienti activi nivelul I  M7         2% din vanz niv IV, V,VI si VII
>500  clienti activi nivelul I  M8            2% din vanz niv IV,V,VI,VII si VII I

– Pozitiile de M4, M5 si M6 odata dobandite sunt valabile tot anul. (validare retea in Dec)
– Pozitiile de M7 si M8 odata dobandite sunt validate din 6 in 6 luni. (validare retea in Iunie si Dec)
Bonusul se acorda pe treptele de cariera mentionate din luna in care se atinge conditia si pana la revalidarea pozitie.

In momentul in care tu impreuna cu colaboratorii tai directi (nivelul 1) ai acumulat un rulaj de 1.000 de litri parfum, TU primesti primul extrabonus in valoare de 5.000 lei (adica 50 milioane lei vechi)! – iata cat de important e sa aduci in afacerea ta si magazine!
NU este limitata perioada de acumulare a acestei cantitati!

Urmatorul extrabonus se acorda in aceleasi conditii, dar cand s-a acumulat un rulaj de 2.000 de litri de parfum – extrabonusul fiind de 10.000 lei (100 milioane lei vechi).

In functie de cantitatea rulata, extrabonusurile ajung si pana la 50.000 lei (500 milioane lei vechi)!

ATENTIE! Nu se cumuleaza cantitatile pentru extrabonusuri!
In momentul in care ai atins 1.000 de litri de parfum rulat de tine si de primul tau nivel, pentru urmatorul extrabonus pornesti de la 0 ml cantitate.

 

Verificati structura retelei dumneavoastra precum si bonusul acumulat 

 

Structura retea (3 nivele):

Desfasurator bonus:

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Bookmark this page