Algopix

Algopix ®

Seria de produse Algopix este special dezvoltată pentru a atenua simptomele și a ajuta regenerarea pielii ce prezintă descuamari excesive, eritem și prurit, precum și pentru zone cu scuame albe-argintii acumulate. Seria include două produse pentru scalp problematic – șampon Algopix și loțiune fără clătire Algopix, precum și două produse pentru corp – gel de duș Algopix și emulsie Algopix. Pentru confortul dumneavoastra, în acest prospect vă prezentăm informațiile necesare pentru fiecare produs din seria Algopix.

 • ÎNGRIJIREA SCALPULUI
 • PENTRU UN SCALP PROBLEMATIC CU SCUAME USCATE ȘI PLĂCI    ERITEMATOASE
 • ÎNGRIJIREA PIELII CORPULUI
 • PENTRU O PIELE USCATĂ, SOLZOASĂ,  CU PRURIT

Noua gama Algopix Refan


 

Șampon Algopix® 200 ml    cod comanda 42  pret 30 lei

Sampon Algopix RefanPENTRU UN SCALP PROBLEMATIC CU SCUAME USCATE ȘI PLĂCI ERITEMATOASE
Stimulează îndepărtarea scuamelor
Calmează pruritul
Catifelează și netezește părul și scalpul

Componente active:

 • Gudron de ienupăr
 • Acid salicilic
 • Extract de microalge verzi

Șamponul Algopix este șampon de curățire anti-mătreață cu efect complex asupra pielii problematice a capului:  actionează asupra inflamației, calmează pruritul, stimulează procesele de vindecare,  normalizează secreția glandelor sebacee, inmoaie stratul de celule moarte, ușurează îndepărtarea acestora și previne reapariția acestora. Catifelează și hidratează părul și scalpul. Aceste efecte ale șamponului Algopix se datorează conținutului de componente active optim selectate: gudron de ienupăr,  acid salicilic și extract de microalge verzi. Efectul șamponului Algopix se obține după ce este folosit de 3 – 4 ori într-o săptămână, după care se aplică 1-2 ori pe săptămână pentru prevenirea recidivelor. Șamponul se poate folosi pe tot cursul anului. Este potrivit pentru adulți și copii în vârstă de peste 12 ani!

Nu este recomandat femeilor însărcinate,  femeilor care alăptează si nici copiilor sub 12 ani.

FĂRĂ PARABENI! FĂRĂ ALERGENI!


 

Loțiune pentru pielea capului  Algopix® 120 ml  cod comanda 43 pret 35 lei

Lotiune pielea capului Algopix-RefanPENTRU UN SCALP PROBLEMATIC CU SCUAME USCATE ȘI PLĂCI ERITEMATOASE

Stimulează îndepărtarea scuamelor
Calmează eritemul și pruritul
Catifelează și hidratează scalpul
Fără clătire

Componente active:

 • Nio-Sensil®
 • Acid salicilic
 • Uree
 • Pirocton olamina
 • Extract de microalge verzi

Loțiunea pentru scalp Algopix este un produs cosmetic, destinat tratării zilnice a pielii problematice a scalpului pentru stări însoțite de descuamatare excesivă, eritem și prurit. Datorita combinației de componente active selectate cu atenție – complexul brevetat Nio-Sensil ®, acid salicilic, uree, microalge verzi și componenta antimicotică pirocton olamina – loțiunea are un efect complex asupra pielii afectate. Actionează asupra inflamației, calmează eritemul și pruritul, stimulează procesele vindecătoare ale pielii și hidratarea sa. Reduce multiplicarea florei fungice. În cazuri de descuamatare excesivă a scalpului /mătreață, dermatita seboreică și altele, facilitează eliminarea scuamelor acumulate și previne reapariția acestora. Nio-sensil® – o componentă brevetată, de înaltă tehnologie (complex nano niozom), special dezvoltată pentru a calma problemele pielii sensibile și reactive. Calmează eficient inflamațiile și eritemul, reduce pierderea transepidermică de apă, crește vitalitatea și protecția celulelor împotriva agenților iritanți. Pirocton olamina – componenta antimicotică eficace. Acid salicilic – un ketoreglator cunoscut. Uree – în concentrație de până în 5% are efect de hidratare accentuat. Extract de microalge verzi – extract alcoolic de microalge verzi din specia Chlorella şi Scenedesmus. Datorita componenței sale bogate extraordinare de substanțe biologice active – aminoacizi, vitamine, minerale, proteine, etc. extractul de alge produce efecte benefice diverse asupra pielii când este aplicat local. Are acțiune de tonificare și hrănire a pielii, stimulează microcirculatia de suprafață. Întărește părul și  ajută la regenerarea pielii.

Ambalare cu pulverizator.

Loțiunea nu se clătește. Este folosită până la ameliorarea simptoimelor pielii. Potrivită pentru utilizare zilnică. Este recomandată folosirea in paralel cu șamponul Algopix. Loțiunea este potrivită pentru adulți și copii peste 12 ani. A nu se folosi de către femei însărcinate, mame care alăptează si nici de către copiii sub 12 ani. FĂRĂ PARABENI! FĂRĂ ALERGENI!Gel de duș Algopix® 200 ml – cod comanda 44 pret 30 lei

Gel Dus Algopix RefanPENTRU PIELE USCATĂ, SOLZOASĂ, CU PRURIT
Calmează pruritul
Catifelează și hidratează pielea
Ajută îndepărtarea celulelor cornoase în exces

Componente active:

 • Uree
 • Acid salicilic
 • Extract de microalge verzi
 • Gudron de ienupăr
 • Alantoină

Gelul de duș Algopix este un produs de curățire (șampon) pentru corp, de folosință zilnică, destinat  ameliorării și eliminării simptoamelor, precum și pentru sprijinirea regenerării pielii în cazuri de  descuamatare excesivă, eritem și prurit, precum și pentru zone cu scuame albe-argintie acumulate.

Gelul de duș Algopix curăță delicat, cu acțiune complexă asupra pielii problematice: influențează inflamația, calmează eritemul și pruritul, stimulează procesele vindecătoare ale pielii, celulele cornoase acumulate în exces devin mai moi, ajută la îndepărtarea acestora. Catifelează și hidratează pielea. Uree – un hidratant natural.

Acid salicilic – un ketoreglator cunoscut.

Extract de microalge verzi – datorita componenței sale bogate extraordinare de substanțe biologice active – aminoacizi, vitamine, minerale, proteine, etc. extractul de alge are un efect de tonifiere și de hrănire a pielii, stimulează microcirculația de suprafață, ajută hidratarea, are o acțiune antiinflamatorie  și regenerativă. Gudronul de ienupăr– are acțiune keratolitică, anti- pruriginoasa si antiinflamatorie. Alantoină –  calmează iritația și pruritul.

Gelul de duș se aplică pe pielea udă a corpului, se masează delicat până la formarea unei spume ușoare și se clătește. Este recomandată tratarea ulterioară a pielii cu emulsia pentru corp Algopix. Este folosit până la ameliorarea condiției pielii. Potrivit pentru folosință zilnică (1 -2 ori pe zi) pentru adulți și copii în vârstă de peste 12 ani. A nu se folosi de către femei însărcinate, mame care alăptează si nici de către copiii sub 12 ani. FĂRĂ PARABENI! FĂRĂ ALERGENI!


 

Emulsie pentru corp Algopix® 200 ml  – cod comanda 45 pret  40 lei

Emulsie corp Algopix RefanPENTRU PIELE USCATĂ, SOLZOASĂ, CU PRURIT
Ușurează iritația și pruritul
Catifelează și hidratează pielea
Ajută îndepărtarea celulelor corn în exces

Componente active:

 • Uree 10%
 • Ulei de migdale dulci
 • Ulei de shea
 • Alantoină
 • Extract de microalge verzi

Emulsia pentru corp Algopix este un produs cosmetic special dezvoltat și destinat pielii uscate,  solzoase, cu prurit. Datorita combinației special selectate de Uree 10% și Alantoină, extract de microalge verzi, precum și emolientelor naturale – ulei de migdale dulci și ulei de shea – emulsia are o acțiune complexă asupra pielii problematice.

Reglează eficient descuamatarea și regenerarea stratul de celule cornoase, calmează iritația și pruritul, catifelează și hidratează pielea în adâncime.

Uree – Urea este un hidratant natural, cu ajutorul căruia crește capacitatea stratului de celule cornoase de a reține apă, contribuind la ameliorarea hidratării pielii. În concentrație de 10% are efect keratoreglator și keratolotic – reglează eficient  descuamarea pielii și ajută la îndepărtarea celulelor cornoase în exces. Este un conductor pentru restul substanțelor active. Are și efect antimicrobian – protejează pielea împotriva agenților iritanți suplimentari, care provoacă inflamație și prurit. Previne apariția recidivelor.

Alantoină – calmează iritațiile și pruritul.

Extract de microalge verzi – extract alcoolic de microalge verzi din specia Chlorella şi Scenedesmus. Datorita componenței sale bogate extraordinare de substanțe biologice active – aminoacizi, vitamine, minerale, proteine, etc. extractul de alge produce efecte benefice diverse asupra pielii, stimulează microcirculatia de suprafață, activitatea antiinflamatorie și regenerativă.

Ulei din migdale dulci și ulei din shea  – emoliente naturale cu acțiune complexă asupra pielii. Limitează deshidratarea,  hidratează în adâncime și catifelează pielea. Antioxidanți puternici. Cu efect calmant asupra microinflamațiilor, iritațiilor și pruritul pielii. Stimulează microcirculația de suprafață, sprijinind regenerarea pielii. Este recomandată folosința emulsiei de două ori pe zi, în special după baie, aplicându-se prin mișcări de masare ușoare pe pielea corpului. Potrivită pentru folosință zilnică de către adulți și copii în vârstă peste 12 ani. Se recomandă utilizarea in paralela gelului de duș Algopix. FĂRĂ PARABENI! FĂRĂ ALERGENI!

Producător: MEDICA AD, www.medica.bg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
Bookmark this page